naptar popup
 
 
   
  Meghívó!

  Tisztelt Kolléga! Kedves Érdeklődő! Tisztelettel meghívjuk Magyar Márton: A turisztikai animáció és tantervi meghatározottsága Magyarországon – a minőség és a piaci elvárások tükrében című doktori disszertációja műhelyvitájára. A műhelyvitán a jelölt bemutatja doktori disszertációjának munkaváltozatát. 

  Tovább »
   
   
  A globalizáció és a változás hatása az emberi erőforrás menedzsment funkciókra

  Tudományos Konferencia és Szakmai Fórum Szervezők: Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar és Humán Szakemberek Országos Szövetsége Debreceni HR Klub Időpont: 2017. szeptember 29. Előadás címe: Civilben a munkahelyi egészségért 

  Tovább »
   
   
   
  Tiszteletbeli Tagunk: Kovács Tamás Attila

  Kovács Tamás Attila számos hazai publikáció szerzője a rekreáció, sport, edzéstan, rekreációs szakmai oktatás témáiban. Többek között az ő nevéhez kapcsolódik, hogy a rekreáció a magyar felsőoktatásba önálló területként be tudott integrálódni, elsőként az ELTE TFK testnevelés-rekreáció tanári szakpáros képzés formájában. A sísport tekintetében a hazai és nemzetközi válogatottak mellett is hosszú évekig edzősködött, de ennek rekreációs vonulatát és oktatását is elősegítette munkásságával. 

  Tovább »
   
   
  2017. október 16. Keleti módszerek a nyugati rekreációban

  A KERT Budapesti Csoportja 2017. október 16-án az ELTE ESI-vel közös szervezésben mutatta be a "Keleti módszerek a nyugati rekreációban" című elődást és workshopot. Az előadás során Dr. habil. Köteles Ferenc az ELTE ESI Intézetigazgató docense a saját tapasztalatai alapján mesélte el a résztvevőknek, mennyiben különbözik a mi kultúránk a keletitől. Megtudtuk, mennyire más a felfogásuk az öregedésről, valamint a testi tudatosságról és a természetről. 

  Tovább »
   
   
   
  Titkár

  Magyar Márton szellemi@recreationcentral.eu 

  Tovább »