naptar popup
 
 

Hírek

 
Megjelent!

Megjelent a RECREATION című tudományos magazinunk őszi lapszáma! A magazint megrendelheti az info@recreationcentral.eu email címen vagy megvásárolhatja a Lapker Inmedio és Relay üzleteiben. 

Tovább »
 
 
Megjelent!

Megjelent a RECREATION című tudományos magazinunk nyári lapszáma! A magazint megrendelheti az info@recreationcentral.eu email címen vagy megvásárolhatja a Lapker Inmedio és Relay üzleteiben. 

Tovább »
 
 
 
Megjelent!

Megjelent a RECREATION című tudományos magazinunk tavaszi lapszáma! A magazint megrendelheti az info@recreationcentral.eu email címen vagy megvásárolhatja a Lapker Inmedio és Relay üzleteiben. 

Tovább »
 
 
Dietetikust keresünk!

A Scitec Nutrition üzletágában nemzetközi szinten meghatározó, folyamatosan fejlődő nagyvállalat; budapesti irodánkba keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba: DIETETIKUS 

Tovább »
 
 
 
Megjelent!

Megjelent a RECREATION című tudományos magazinunk téli lapszáma! A magazint megrendelheti az info@recreationcentral.eu email címen vagy megvásárolhatja a Lapker Inmedio és Relay üzleteiben. Ízelítő a tartalomból: Dr. Princz Adrienn – Dr. Tessényi Judit: Nyugdíjas korúak szabadidejének strukturális vizsgálata Ressinka Judit: Getting back to exercise without pain: The core Keresztúri-Nagy Klára: A páros megküzdés összefüggései a jóllét mutatóival kisgyermekes anyák körében 

Tovább »
 
 
Hamarosan!

Hamarosan megjelenik tudományos magazinunk téli lapszáma! A magazin előrendelhető az info@recreationcentral.eu email címen. 

Tovább »