"Az élmény önmagát írja; az ötletet Te írod" – Márai Sándor
Események
Biztonságos esések elmélete és az egyensúly vizsgálat gyakorlata 2018/11/27 17:00

Budapesti Csoportunk idei utolsó rendezvénye 2018. november 27-én 17:00-i kezdettel lesz „Biztonságos esések elmélete és az egyensúly vizsgálat gyakorlata” címmel az ELTE-n.

A KERT Budapesti Csoportja 2018. november 27-én kedden, 17:00-i kezdettel rendezi meg idei utolsó rendezvényét „Biztonságos esések elmélete és az egyensúly vizsgálat gyakorlata” címmel az ELTE Bogdánfy úti sporttelepén a TT3 Hilton előadóban (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/b IV. lépcsőház 1. emelet).


Dobrotka Béla (Esések Iskolája Egyesület alapítója, szakmai vezetője) bemutatja a Biztonságos esések iskoláját, a 3PR Primer Prevenciós Programot Időseknek, az ún. Senior Eséstant.


Az interaktív előadás után workshopot rendezünk, amelynek keretében kipróbálható például a HUR Balance egyensúlymérő és egyensúlyfejlesztő platform Dr. Rappensberger Csaba (Wellness Trade ügyvezető igazgató, fitness-wellness szakértő) jóvoltából.


A program fiataloknak és időseknek egyaránt ajánlott, hiszen az egyensúly, mint fittségi összetevő minden életkorban fontos. A résztvevők visszajelzést kaphatnak jelenlegi egyensúlyi állapotukról, s megtudhatják, hogy jobb vagy bal oldaluk hajlamosabb egyensúlyvesztésre, így az elesés kockázatának kivédésére melyik oldalt milyen mértékben ajánlott fejleszteni a jelenben és a közeljövőben.


További információ: budapest@recreationcentral.eu


Az eseményen való részvétel ingyenes!