"Az élmény önmagát írja; az ötletet Te írod" – Márai Sándor
Események
Évzáró - „A mozgás legyen a gyógyszered!” - Egészséges életmód 2018/12/30 12:00 - 2018/12/30 12:00

Közeleg az év vége, itt az ideje egy rövid összegzésnek arról, milyen tapasztalatokkal zárjuk "A mozgás legyen a gyógyszered!" program szempontjából az esztendőt. Boldog, egészségben telő új esztendőt kívánunk!

Közeleg az év vége, itt az ideje egy rövid összegzésnek arról, milyen tapasztalatokkal zárjuk "A mozgás legyen a gyógyszered!" program szempontjából az esztendőt. 

Lássuk szakmai instruktorunk, Dr.Fritz Péter, miként tekint vissza a dolgos hétvégékre, amikor egészségszolgáltatásokkal és rekreációs ismeretekkel vártuk a fürdőző vendégeket, dél-Magyarország szerte:

"Jó látni, hogy manapság egyre többen igyekeznek egészségesebb életet élni. Az más kérdés, hogy sok tévhit kering a köztudatban.

A nálam megjelent érdeklődők a testösszetételük meghatározását követően életmód- és táplálkozási tanácsadásban részesültek. Sokszor szembesültem az előbb említett táplálkozási tévhitekkel, amelyek eloszlatása után a helyes irányba igyekeztem terelni a pácienst.

Az én programom nagyon népszerű volt, minden helyszínen a kezdéstől a befejezésig folyamatosan érkeztek a jelentkezők.

Nem egyszer olyan hosszú várólista alakult ki, hogy az érdeklődőket az későbbiekben tervezett fürdőhelyszínekre kellett invitálni."

Várjuk Önöket jövőre is! 

Boldog, egészségben telő új esztendőt kívánunk!